Apple iPhone 15 Pro Review για έλεγχο

 Apple iPhone 15 Pro Review για έλεγχο

Apple iPhone 15 Pro Review για έλεγχο

Ήρθε η ώρα να ξεκουμπώσετε το νέο Apple iPhone 15 Pro ( κάναμε ήδη το Max ). Ακριβώς όπως το μεγαλύτερο τηλέφωνο, το Pro διατίθεται με ένα μόνο στοιχείο - ένα καλώδιο USB-C. Σε ό,τι αφορά αυτά, αυτή είναι μια ποιοτική, πλεγμένη μονάδα.

Πριν επιστρέψουμε στις αναπόφευκτες συγκρίσεις με το Pro Max, ας ρίξουμε μια καλή ματιά στο νέο iPhone 15 Pro. Ίσως ήταν τα χρόνια των γυαλιστερών μοντέλων iPhone Pro που έμοιαζαν με ξυράφι πριν από αυτό, αλλά η λεπτή, ελαφρά κυρτή νέα συσκευή φαίνεται να διακρίνεται με θετικό τρόπο.

Με περίπου 19 γραμμάρια ελαφρύτερο, αισθάνεται επίσης σαν ένα μικρότερο τηλέφωνο από πριν. Μπορούμε να ευχαριστήσουμε την επιλογή της Apple για τιτάνιο και κράμα αλουμινίου εδώ. Το νέο υλικό φέρνει επίσης ένα ματ φινίρισμα, το οποίο είναι ευχάριστο.

Επιστρέφοντας σε αυτές τις συγκρίσεις με το Pro Max, λαμβάνετε μερικά πλεονεκτήματα - μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία, που σημαίνει καλύτερη κατανάλωση πολυμέσων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αν και θα δοκιμάσουμε και τα δύο διεξοδικά στην κριτική μας.

Apple iPhone 15 Pro Review για έλεγχο

Αλλά έχετε επίσης τη νέα κάμερα τηλεφακού 5x, η οποία ξεπερνά κατά πολύ το 3x του 15 Pro. Ωστόσο, οι εστιακές αποστάσεις, όπως το μέγεθος του τηλεφώνου, είναι υποκειμενικές, μερικοί άνθρωποι μπορεί να προτιμούν το μικρότερο ζουμ του μικρότερου iPhone.


Previous Post Next Post