Why has WhatsApp changed to green?

Why has WhatsApp changed to green?

Ναι, το WhatsApp έχει γίνει πράσινο για πολλούς χρήστες, επομένως μην κατηγορείτε το τηλέφωνό σας για αυτό ή μην κοιτάτε τις ρυθμίσεις

Το WhatsApp κυκλοφόρησε πρόσφατα ορισμένες σχεδιαστικές αλλαγές στην εφαρμογή του και η διεπαφή είναι πλέον πιο πράσινη από πριν. Ορισμένοι χρήστες, ωστόσο, δεν λατρεύουν ακριβώς τη νέα εμφάνιση του WhatsApp.

Το WhatsApp είναι μια από τις πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές παγκοσμίως, οπότε όποτε κυκλοφορεί αλλαγές, όσο μικρές κι αν είναι, δεν περνούν απαρατήρητες. Πρόσφατα, η εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων παρουσίασε ανεπαίσθητες αλλαγές στη διεπαφή της για χρήστες iOS και την άλλαξε σε πράσινο θέμα αντί για το παραδοσιακό μπλε. Η αλλαγή άρχισε να κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο, αλλά τώρα οι χρήστες στην Ινδία έχουν επίσης λάβει τη νέα ενημέρωση. Όλο και περισσότεροι χρήστες μοιράζονται τη γνώμη τους για τη νέα εμφάνιση του WhatsApp στο X και δεν λατρεύουν ακριβώς τη νέα οπτική εμπειρία. Επομένως, εάν μόλις λάβατε και εσείς την πράσινη διεπαφή, δεν είστε μόνοι.

Το WhatsApp γίνεται πράσινο για περισσότερους χρήστες

Ναι, το WhatsApp έχει γίνει πράσινο για πολλούς χρήστες, επομένως μην κατηγορείτε το τηλέφωνό σας για αυτό ή μην κοιτάτε τις ρυθμίσεις

Οι χρήστες iOS στην Ινδία άρχισαν να λαμβάνουν τη νέα ενημέρωση του WhatsApp στην οποία η διεπαφή έχει πράσινο θέμα αντί για το συνηθισμένο μπλε. Ενώ βρίσκονταν σε συσκευές Android, το WhatsApp είχε πάντα μια πράσινη διεπαφή, το χρώμα που παλιά ήταν ένα ζωντανό μπλε στα iPhone. Από τη γραμμή κατάστασης μέχρι το παράθυρο της λίστας συνομιλιών, όλα έχουν αλλάξει σχεδιαστικά.

Όπως αναφέρθηκε ήδη, η αλλαγή άρχισε να κυκλοφορεί στους χρήστες νωρίτερα φέτος, αλλά έχει φτάσει σε περισσότερους ανθρώπους τώρα. Εκτός από τα εικονίδια, ακόμη και οι σύνδεσμοι που είναι κοινόχρηστοι στην εφαρμογή έχουν πράσινο χρώμα αντί για το συνηθισμένο μπλε.

Οι χρήστες παραπονιούνται για το πράσινο WhatsApp

Η ενημέρωση δεν είναι προαιρετική και όλοι οι χρήστες θα μεταφερθούν τελικά στην πιο πράσινη διεπαφή - είτε τους αρέσει είτε όχι.

Ορισμένοι χρήστες έχουν ήδη αρχίσει να εκφράζουν πώς μισούν την πράσινη ενημέρωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

"Ισχυρίζονται ότι η #Πράσινη ενημέρωση για να μαλακώσει το μάτι.. αλλά τη βρήκα πιο εκνευριστική και χειρότερη ενημέρωση από το #WhatsApp. Ποιος άλλος συμφωνεί με το ίδιο;" ένας χρήστης έγραψε ενώ ένας άλλος μοιράστηκε, "Το WhatsApp έγινε πράσινο. Δεν μου αρέσει η αλλαγή".

Πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχουν λάβει ακόμη όλοι οι χρήστες την αλλαγή, οπότε αν η οθόνη σας στο WhatsApp εξακολουθεί να έχει μπλε θέμα, είστε από τους λίγους. Ωστόσο, η διεπαφή θα αλλάξει και για εσάς σύντομα.

Previous Post Next Post