Αποτελέσματα εβδομαδιαίας δημοσκόπησης: το iPhone 15 Pro Max είναι το ξεκάθαρο αγαπημένο των θαυμαστών, το 15 Plus δεν αγαπά

Αποτελέσματα εβδομαδιαίας δημοσκόπησης: το iPhone 15 Pro Max Review είναι το ξεκάθαρο αγαπημένο των θαυμαστών, το 15 Plus δεν αγαπά

Αποτελέσματα εβδομαδιαίας δημοσκόπησης: το iPhone 15 Pro Max είναι το ξεκάθαρο αγαπημένο των θαυμαστών, το 15 Plus δεν αγαπά

Η δημοσκόπηση της περασμένης εβδομάδας δεν αφήνει κανένα μυστικό ως προς το ποιο από τα νέα μοντέλα iPhone 15 είναι το πιο δημοφιλές – σίγουρα, είναι ακριβό, η κάμερα περισκοπίου είναι άγνωστη και τα παλαιότερα μοντέλα είναι ακόμα ανταγωνιστικά, αλλά το iPhone 15 Pro Max είναι αυτό που έχει από αυτή τη γενιά.

Ανεξάρτητα από το γιατί συνέβη, η μετάβαση σε USB-C είναι μεγάλη υπόθεση (ειδικά με τις ταχύτητες USB 3.1). Η ελαφρύτερη κατασκευή λόγω της αλλαγής στο τιτάνιο παίζει επίσης ρόλο. Και αυτός ο μακρύτερος φακός στην τηλεκάμερα αντιμετωπίζει ένα μακροχρόνιο μειονέκτημα της ακριβής ναυαρχίδας της Apple.

Και εξίσου σημαντικό, αυτά δεν είναι πράγματα που λαμβάνετε με τα περσινά μοντέλα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Pro Max έχει το μικρότερο μερίδιο των απαντήσεων "Θα κολλήσω με ένα παλαιότερο iPhone". Από την άλλη πλευρά, έχει το μεγαλύτερο μερίδιο των απαντήσεων «είναι πολύ ακριβό», αλλά τουλάχιστον φέτος η βασική χωρητικότητα είναι 256 GB.

Το iPhone 15 Pro έχει επίσης μερικά από αυτά τα πλεονεκτήματα, αλλά είναι σημαντικό να έχει κολλήσει με την ίδια τηλεκάμερα όπως πέρυσι. Και έχει βασική αποθήκευση 128 GB, που έχει ορισμένους περιορισμούς – π.χ. η εγγραφή βίντεο ProRes περιορίζεται στα 1080p @ 30fps. Ωστόσο, η γρήγορη θύρα USB-C σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε εξωτερικό χώρο αποθήκευσης και να άρετε αυτόν τον περιορισμό (και με το πόσο φθηνοί είναι οι εξωτερικοί SSD σήμερα, μπορείτε να κάνετε εγγραφή για όσο χρόνο θέλετε).

Αυτό είναι μόνο το πρώτο πλεονέκτημα της υπέρβασης των ταχυτήτων USB 2.0 στις οποίες είχε περιοριστεί το Lightning (τουλάχιστον στα iPhone) και είναι βέβαιο ότι θα δούμε περισσότερα. Η ελαφρύτερη κατασκευή τιτανίου έχει επίσης σημασία καθώς το iPhone 15 Pro είναι μια από τις μικρότερες ναυαρχίδες που κυκλοφορούν (είναι περίπου το ίδιο μέγεθος με το Galaxy S23 και το Zenfone 10).

Τα πράγματα φαίνονται αρκετά δύσκολα για το iPhone 15 . Δεν είδαμε πολλούς επαίνους για τη μετάβαση από μια εγκοπή στο Dynamic Island, καθώς αφήνοντας τον ρυθμό ανανέωσης στα 60fps, αυτό είναι δύσκολο να πωληθεί. Η μία σημαντική ενημέρωση φέτος είναι η κύρια κάμερα των 48MP, αλλά φαίνεται ότι δεν έχει και πολύ ενδιαφέρον. Έτσι, εκτός κι αν η κάμερα και η θύρα USB-C είναι απαραίτητα για εσάς, ένα iPhone 14 δεν θα ήταν πολύ διαφορετικό.

Αποτελέσματα εβδομαδιαίας δημοσκόπησης: το iPhone 15 Pro Max είναι το ξεκάθαρο αγαπημένο των θαυμαστών, το 15 Plus δεν αγαπά

Τότε τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα – το iPhone 15 Plus πιθανότατα θα ακολουθήσει τον προκάτοχό του ως η λιγότερο δημοφιλής επιλογή στην οικογένεια. Το vanilla 15 έχει τουλάχιστον μερικούς θαυμαστές και κάποιους που μένουν μακριά μέχρι οι κριτικές να δώσουν ένα μπράβο στα νέα χαρακτηριστικά. Το Plus, εν τω μεταξύ, έλαβε πολύ λίγες θετικές ψήφους.

Οι τρέχουσες προβλέψεις είναι ότι το iPhone 15 Pro Max θα είναι το πιο δημοφιλές της σειράς 15 ( πιο δημοφιλές ακόμα και από το 14 Pro Max πέρυσι). Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης το υποστηρίζουν και είμαστε σίγουροι ότι η Apple δεν πειράζει που το πιο ακριβό της τηλέφωνο είναι και το πιο δημοφιλές. Ωστόσο, η ζήτηση για το μικρότερο Pro μπορεί να υποφέρει λόγω της έλλειψης αναβαθμίσεων κάμερας.

Previous Post Next Post