Το Redmi Buds 5 έκανε το ντεμπούτο του με ακύρωση θορύβου και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας

Το Redmi Buds 5 έκανε το ντεμπούτο του με ακύρωση θορύβου και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας

Το Redmi Buds 5 έκανε το ντεμπούτο του με ακύρωση θορύβου και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας

Παράλληλα με τη νέα σειρά Xiaomi Redmi Note 13 , η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης τα οικονομικά της ακουστικά Redmi Buds 5 TWS, τα οποία τώρα προσφέρουν ορισμένες κορυφαίες δυνατότητες. Ένα μεγάλο βήμα σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του νέου Redmi Buds 5 είναι η ακύρωση θορύβου 46 dB, την οποία μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε. Το λογισμικό σάς επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις λειτουργίες ακύρωσης θορύβου και τρεις λειτουργίες διαφάνειας όταν χρειάζεστε τον εξωτερικό ήχο.

Η ακύρωση θορύβου λειτουργεί επίσης και για κλήσεις και η Xiaomi διαθέτει στην αγορά έναν νέο αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης που βοηθά τα δύο μικρόφωνα ακύρωσης θορύβου.

Το Redmi Buds 5 έκανε το ντεμπούτο του με ακύρωση θορύβου και μεγάλη διάρκεια μπαταρίαςΤο Redmi Buds 5 έκανε το ντεμπούτο του με ακύρωση θορύβου και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας

Η ποιότητα ήχου είναι επίσης βελτιωμένη καθώς το σετ διαθέτει μακρύ πηνίο ακριβείας και οδηγούς 12,4 mm με διάφραγμα επικαλυμμένο με τιτάνιο. Και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό του Buds 5. Λαμβάνοντας υπόψη τη θήκη φόρτισης, το ζευγάρι μπορεί να παίξει για 40 ώρες, ενώ μια λύση γρήγορης φόρτισης σάς επιτρέπει να ακούτε για δύο ώρες με μόνο πέντε λεπτά φόρτισης.

Το Redmi Buds 5 φέρνει έναν νέο, πιο εργονομικό σχεδιασμό και μια ειδική έκδοση Buds 5 αναπτύσσεται σε συνεργασία με την εταιρεία ρούχων AAPE. Η βαφή καμουφλάζ το δίνει μακριά.

Φυσικά, η ανακοίνωση προορίζεται για την κινεζική αγορά, αλλά αναμένουμε ότι το ζευγάρι θα το κάνει εκτός της χώρας. Η τιμή για την τυπική έκδοση είναι μόλις 199 CNY (27 $), ενώ η έκδοση AAPE ζητά 299 CNY (40 $).

Previous Post Next Post